Saturday, April 28, 2007

Gratis Nintendo DS internet browser

Hejsa alle.


Følgende post omhandler gratis browsere til NDS. Der Findes en del derude, mere eller mindre fungerende browsere, dog skal der siges at de ikke alle kan betragtes som fuldstændige browsere ala nintendos egne opera browser. Dette er der flere grunde til, dog vil jeg ikke gå ind i de tekniske detaljer. Det mest velfungerende gratis browser er i øjeblikket Dragonmindes DSorganize browser som kan hentes her http://www.dragonminded.com/ der er der også instrukser i hvordan det skal installeres.

Da disse homebrew browsere konstant er under udvikling kan de desværre på nuværende tidspunkt ikke køre billeder, grafik og Java mm. dette skyldes Ram issues, udover dette er de fuldt fungerende til at søge på google tjekke post osv. Men som jeg skrev før er der også andre homebrew udviklere som også arbejde på browsere, et af de mere ventede er OKIWI browseren, hvilket ser meget lovende ud, her loves der også flere funktioner mm. dette kan følges på Okiwi bloggen (klik på billedet) dog skal der siges at udvikleren er spansk, men der er en engelsk oversættelse på side.


Nå men jeg håber at dette kan give jer blod på tanden til at prøve nogle af de mange gratis programmer derude til NDS

PS. det er forudsat, at du har en eller anden flashcart ordning for at kunne køre homebrew mm. (hvis ikke, så kommer der også snart et indlæg omhandlende dette)

No comments: